Satumaisen ihania hoitoja!Varaa aika

Kasvohoito, hieronta tai kulmat kuntoon Kempeleessä – tutustu hoitoihimme!


Kauneushoitola Satumai on kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin asiantuntijasi Kempeleessä. Tarjoamme monipuolisia vartalo- ja kasvohoitoja koko Oulun seudun asiakkaille, ja meille kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Erikoisosaamiseemme lukeutuvat ripsienpidennykset, laitehoidot niin vartalolle kuin kasvoillekin. Vaativat 3D-pigmentoinnit, joilla vaaleakulmainenkin saa luonnollisen kauniisti erottuvat kulmat. Lisäksi meiltä löytyy sairaanhoitajan Juvederm täyteainehoitoja. Voit varata myös koulutettu hieroja Kaisun hierontoja ja Reikihoitaja Kirsin energiahoitoja.

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia hoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnastosta.

Ripset ja kulmat

Kulmakarvojen 3D-pigmentointi tai Laitepigmentointi

Luonnollisen näköiset kulmakarvat, jossa ihoon piirretään karvamaista pigmentointia erikoisterällä. 3D-pigmentointi on kivuton toimenpide puudutuksen ansiosta. Väreinä käytetään turvallisia mineraalivärejä ja tulos kestää ihosta riippuen 1-3 vuotta. Kysy lisää!
Laitepigmentointi kestää kulmissa 2-5 vuotta. Sävyinä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Suunitellaan juuri sinulle sopivat kulmat. Meiltä myös kulmien muodon ja värin korjauksia, kysy lisää!

Tekijä: Satu Aikio

Kasvohoidot


Biodroga vuorikristalli-kasvohoito (90 min)

Hoidossa saat ihanaa hemmottelua koko keholle! Hoito aloitetaan selän käsittelyllä kuumilla kompresseilla sekä stressinpoistohieronnalla aromaattisella öljyllä.


Kasvot pintapuhdistetaan ja kuoritaan, jonka jälkeen levitetään hoitava ampulli ja suoritetaan aromaattinen kasvohieronta vuorikristallipuikoilla akupainantaa ja lymfahierontaa hyödyntäen. Tämän jälkeen kasvoille levitetään naamio ”Peel of Lift Mask” sekä aivan lopuksi loppuvoide.

Hoitoon sisältyvät jalkapohjien hieronta ja lämpimät kääreet koko hoidon ajaksi.

Biodroga Anti Age Cell -kasvohoito (90 min)

Ainutlaatuinen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Ihanan rentouttava hoitokokemus, joka on vertaansa vailla.

  • Tasapainottaa ihon kosteustasapainon
  • Tekee ihosta tasaisen ja nuorekkaan hehkuvan
  • Tasoittaa silminnähden juonteita ja ryppyjä
  • Hoito sisältää myös päänhierontaa ja käsihieronnan

Timanttihionta

Hoida iho kuntoon timanttihionnalla! Saatavilla on timanttiohiontaa naamiolla, ihonpuhdistuksella tai kasvohoidon kanssa. Sarjahoidoilla pystytään tasoittamaan ihoa ja puhdistamaan ihoa tehokkaasti.

Ultraääni

Ultraäänellä voidaan hellävaraisesti hoitaa erityisesti ohutta ja herkkää ihoa. Ultraäänihoidon voi valita myös ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon kanssa.


Varaa Aika

Kempele

Varaa Aika

Ajanvaraus on helppoa ja nopeaa verkonkautta. Mikäli et halua varata aikaa verkosta, voit myös varata ajan puhelimitse. Puh. 050 538 4843


Silmärajaukset, kulmien ja huulten pigmentoinnit löytyvät Satumain palveluista.


Hoitolassa myös palveluna vaativa sumu eyeliner tekniikka, jolla saat pysyvän meikin luomille. Sumu eyeliner tehdään ensin ripsiraja ja ripsien välit jolloin silmän muoto korostuu ja sitten lähdetään " värittämään" liikuvaa luomea. Lopputuloksena näyttävät rajaukset ja asiakaasta riipuen näkyvämmät tai miedommat häyvytykset luomelle.
Huulien Color tune käsittelyllä saadaan kevyt sävy huuliin joka kestää noin 6 kk huulissa.


Silmänrajaus tehdään omien ripsien yläpuolelle tai väritetään myös ripsien välit, jolloin silmän muoto tulee paremmin esiin. Voisaan tehdä myös alarajaukset.
Huulissa käytetään täyttö tekniikkaa ja huulien rajan korostamista, jolloin ensin tehdään rajat ja väritetään myös huulen sivuja ja keski alueelle vodaan tehdä vaaleammalla sävyllä huulen muotoa korostava kohta. Kolmiulotteinen luonnollisempi lopputulos!

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset takaavat upean katseen aamusta iltaan, päivästä toiseen! Teemme ammattitaidolla näyttävät ja tuuheat tai luonnollisen tyylikkäät ripset helpottamaan arjen kiireitä.

Meiltä saat tietysti myös ripsien huollon.

Kenelle ripsipidennykset sopivat?
- Sinulle kenellä on terveet omat ripset
- Ehyt iho luomien alueella

Kenen ei kannata harkita pidennyksiä?
- Rikkinäinen iho luomien alueella
- Hauraat omat ripset
- Jos sinulla on silmätulehdus päällä

Mitkä seikat voivat vaikuttaa pysyvyyteen?
- Hormonit, omegakuuri, lääkitykset (mm. roacuttan), tietyt silmätipat, hikoilu, runsas saunominen, öljyt.

Mitä minun pitää tehdä ennen huoltoon tuloa?
- Pesu ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla aina ennen huoltoon tuloa, mielellään edellisenä iltana tai vähintään pari tuntia ennen huollon alkua.

Kotihoito:
- Pesu ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla joka päivä! Pesemättömänä silmät/luomet altistuvat tulehduksille sekä uusien ripsien kasvu estyy kun lika tukkii ripsien tyven.
- Pesu tehdään hellävaraisesti sormella tai ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistussiveltimellä sivelevällä liikkeellä. Ei hankausta. Kuivaus pyyhkeellä kevyesti painellen.
- Harjaa ripset vasta kuivana!

Ripsihuollot:
- Pikafixi vain juhlia tms. varten kun haluat pientä paikkausta.
- Muutoin täysi huolto 3-4 vkoa tai superhuolto 5-6vkoa.
- Huollossa mielellään täysi hiljaisuus jotta silmät pysyvät mahdollisimman rauhallisena. Puhelin kannattaa siis laittaa äänettömälle.

Millaiset ripset voin saada?
- Kosmetologisi arvioi ripsiesi kunnon ja kertoo kuinka pitkää/tuuheaa kuitua ja viuhkaa ripsesi kestää kantaa.
- Katsomme silmän muodon mukaan millaiset ripset sinulle sopivat.

Yleistä tietoa ripsistä:
- Ripsiä ei saa hangata, nyppiä tai muutenkaan kosketella sormin koska sormista irtoaa likaa ja öljyjä. Tällöin pysyvyys heikkenee ja voit myös vahingoittaa omia ripsiäsi.
- Piilolinssien poistoa suositellaan ennen laittoa.
- Kun haluat pitää taukoa/luopua ripsistä, varaa aika poistoon. Älä yritä poistaa ripsiä itse koska omat ripsesi voivat vahingoittua.
- Oikein laitetut pidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi, kun noudatat kotihoito-ohjeita.

Vartalohoidot


Bambu hieronnat

Tehokas lihasten käsittely Bambusta tehdyillä hieronta kepeillä. Lihaskalvojen käsittely ja lihasten venytykset erikoistekniikkaa käyttäen.


Kuumakivihieronta

Hemmottele itseäsi kuumakivi-kokovartalohieronnalla, joka on uskomattoman rentouttava kokemus mutta laittaa myös aineenvaihduntaan vauhtia. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea!


Kavitaatio-laitehoito

Kavitaatio on tehokas ja tuloksellinen vartalohoito, joka vähentää vartalolta rasvaa ja selluliittia. Vartalo tuntuu kevyemmältä ja hoikemmalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.


Moroccantan suihkurusketus

Ennen suihkurusketusta:

- Kuori ja kosteuta ihoa parin päivän ajan ennen aikaasi. Tuotteet on hyvä olla mahdollisimman vähän öljyä sisältäviä.
- Poista ihokarvat halutessasi 48h aiemmin
- Tule tummilla löysillä vaatteilla
- Älä käytä deudorantia samana päivänä jotta kainalot ovat puhtaat
- Jos haluat että kasvosi rusketetaan, tule ilman meikkiä
- Jos iho on todella kuiva, voit laittaa kevyen voidekerroksen ennen tuloasi

Suihkurusketuksen jälkeen:

- Iholla on ns. karttaväri, joka pestään kotona pois 4-6h ruskettamisen jälkeen. Pesun jälkeen saattaa näyttää, että kaikki rusketus on hävinnyt, mutta tätä ei kannata säikähtää. Rusketus kehittyy iholla vielä 12h tämän jälkeen ja seuraavana päivänä näet tuloksen.
- Samana päivänä ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa.
- Kosteuta ihoa seuraavina päivinä aamuin/illoin, jotta rusketus säilyy kauniina mahdollisimman pitkään. Yleensä rusketus kestää 4-7pv.
- Uutta rusketusta tullessa ottamaan, edellinen rusketus on kuorittava ensin kunnolla pois.
- Meiltä löydät kotihoitotuotteet rusketuksen ylläpitoon ja hoitoon.Kiinnostuitko kauneudenhoito palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit tietää lisää, täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.