Satumaisen ihania hoitoja

tarjoaamme monipuolisia ratkaisuja ihonhoitoon Kempeleessä!

Kauneushoitola Satumai on kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin asiantuntijasi Kempeleessä. Tarjoamme monipuolisia vartalo- ja kasvohoitoja koko Oulun seudun asiakkaille.

Meille kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Erikoisosaamiseemme lukeutuvat ihonkiinteytys ja laitehoidot: MIKRONEULAUS, MESOLANGAT, PLASMA PEN, RF, CRYO ja INFUZION, KOLLAGEENISILKKILANGAT, pHformula pinnoitushoidot.

Suositut kestopigmentoinnit kulmille, huulille ja eye linereille. Pysyvät ihollasi kahdesta kolmeen vuoteen.

Säihkysilmät: Lash Lift ja kulmienlaminointi auttavat sinua arjen kiiressä.

Kun kaipaat rentoutusta ja hemmoittelua itsellesi. Satumain erikoiskasvohoidoista hyviä vaihtoehtoja, ovat Vuorikristallikasvohoito, Satumainen kasvohoito ja Täydellinen kasvohoito.

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia hoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnasto.


suihkurusketus

Ennen suihkurusketusta:

– Kuori ja kosteuta ihoa parin päivän ajan ennen aikaasi. Tuotteet on hyvä olla mahdollisimman vähän öljyä sisältäviä.
– Poista ihokarvat halutessasi 48h aiemmin
– Tule tummilla löysillä vaatteilla
– Älä käytä deudorantia samana päivänä jotta kainalot ovat puhtaat
– Jos haluat että kasvosi rusketetaan, tule ilman meikkiä
– Jos iho on todella kuiva, voit laittaa kevyen voidekerroksen ennen tuloasi

Suihkurusketuksen jälkeen:

– Iholla on ns. karttaväri, joka pestään kotona pois 4-6h ruskettamisen jälkeen. Pesun jälkeen saattaa näyttää, että kaikki rusketus on hävinnyt, mutta tätä ei kannata säikähtää. Rusketus kehittyy iholla vielä 12h tämän jälkeen ja seuraavana päivänä näet tuloksen.
– Samana päivänä ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa.
– Kosteuta ihoa seuraavina päivinä aamuin/illoin, jotta rusketus säilyy kauniina mahdollisimman pitkään. Yleensä rusketus kestää 4-7pv.
– Uutta rusketusta tullessa ottamaan, edellinen rusketus on kuorittava ensin kunnolla pois.
– Meiltä löydät kotihoitotuotteet rusketuksen ylläpitoon ja hoitoon.

Kasvohoidot

Biodroga vuorikristalli-kasvohoito (90 min)

Hoidossa saat ihanaa hemmottelua koko keholle! Hoito aloitetaan selän käsittelyllä kuumilla kompresseilla sekä stressinpoistohieronnalla aromaattisella öljyllä.

Kasvot pintapuhdistetaan ja kuoritaan, jonka jälkeen levitetään hoitava ampulli ja suoritetaan aromaattinen kasvohieronta vuorikristallipuikoilla akupainantaa ja lymfahierontaa hyödyntäen. Tämän jälkeen kasvoille levitetään naamio ”Peel of Lift Mask” sekä aivan lopuksi loppuvoide.

ARKANA Neuro Gaba kasvohoito
Täydellinen tuhkimohoito ennen juhlia kaikille!

Välittömästi ihoa kiinteyttävä Neurokosmetiikkaan perustuva kasvohoito. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, kiinteyttävä erikoisnaamio, Neuro GABA&NANA kuorinta, hoitoseerumi ja voiteet. Suosittelemme ARKANA Eye Flower peel erikoishoitoa kiinteyttämään ja kirkastamaan silmänympärys alueen ihoa hoidon yhteydessä. Madaltaa juonteita ja silottaa ihoa. Korjaa soluvaurioita ja tehostaa kollageenin tuotantoa.


Happohoidot

Satumaista löytyy happohoidot epäpuhtaalle, pigmentoituneelle, tukkeutuneelle, isohuokoiselle ja uudistustakaipaavalle iholle.

pHformula pinnoitushoidot

Celestetic hapot

Biodroga MD hapot. Useita erilaisia vaihtoehtoja juuri sinun ihollesi.


Timanttihionta

Hoida iho kuntoon timanttihionnalla! Saatavilla on timanttiohiontaa naamiolla, ihonpuhdistuksella tai kasvohoidon kanssa. Sarjahoidoilla pystytään tasoittamaan ihoa ja puhdistamaan ihoa tehokkaasti.


Ultraääni

Ultraäänellä voidaan hellävaraisesti hoitaa erityisesti ohutta ja herkkää ihoa. Ultraäänihoidon voi valita myös ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon kanssa.


Vartalohoidot

Bambu hieronnat

Tehokas lihasten käsittely Bambusta tehdyillä hieronta kepeillä. Lihaskalvojen käsittely ja lihasten venytykset erikoistekniikkaa käyttäen.

Kuumakivihieronta

Hemmottele itseäsi kuumakivi-kokovartalohieronnalla, joka on uskomattoman rentouttava kokemus mutta laittaa myös aineenvaihduntaan vauhtia. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea!

Kavitaatio-laitehoito

Kavitaatio on tehokas ja tuloksellinen vartalohoito, joka vähentää vartalolta rasvaa ja selluliittia. Vartalo tuntuu kevyemmältä ja hoikemmalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.