Erikoishoidot, laitehoidot ja hampaiden valkaisu Kempeleessä

Kaipaatko jotakin uutta ja innovatiivista ihonhoitoosi? Kauneushoitola Satumai tarjoaa asiakkailleen paitsi perinteisiä hoitoja myös edistyksellisiä erikoishoitoja sekä tuloksekkaita laitehoitoja, hemmottelua ja rentoutumista unohtamatta! Hampaiden valkaisu sekä kulmien Microblading ja kestopigmentoinnit kuuluvat myös palveluihimme. Seuraamme aktiivisesti kauneudenhoitoalan uusimpia trendejä pitäen ammattitaitomme huipputasolla. Hoitolamme sijaitsee Kempeleessä, mutta meille kannattaa tulla vaikka Oulusta asti!

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia hoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja hinnastosta.


INFUZION – patentoitu hoitomenetelmä

INFUZION on patentoitu iontoforeesiin perustuva hoitolaite jolla imeytetään hyaluronihappoa iholle elektroforeesin ja elektro-osmoosin avulla. INFUZION yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa.

Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

Uuden sukupolven iontoforeesi. Keraamisen materiaalin ansiosta infuzer hoitokärki on tehokas ja turvallinen. Mahdollistaa tehokkaan ihon läpäisevyyden ja elekro-osmoottisen virtauksen lisääntymisen ihon kerroksiin.

INFUZION laitteella imeytetään Skin Boozter hyaluronihappo seerumia jonka molekyylipaino ylittää 1 miljoonan daltonin (normaalisti seerumeiden molekyylipaino vaihtelee 6000 – 10 000 daltonin välillä). Skin Boozter seerumi on rikastettu vitamiineilla ja aminohapoilla.

INFUZION hoitomenetelmällä voidaan ylläpitää ihon nuorekkuutta kasvoilla, kaulalla, decolteella ja käsissä. Hoitoa voidaan erityisesti kohdistaa juonteisiin (silmänympäryksille, huultenympäryksille, nasolabiaali poimuun) ja tummiin silmänalusiin.

INFUZION hoito laitteen kanssa kestää vain n.25min. 3 kerran sarjahoitona saadaan iholle puoli vuotta kestävä hoitotulos, jonka jälkeen voidaan tehdä yksi ylläpitohoito. Hoidon tuloksen asiakas näkee heti ja hän voi jatkaa päivää normaaliin tapaansa. Helposti ja nopeasti tyytyväisiä asiakkaita.

Sopii täydellisesti ennen juhlia, meikki levittyy tasaisemmin ja iho hehkuu nuorekkuutta.


BiodrogaMD-happokuorinta

Erikoishoito pienentää ihohuokoisia ja epätasaisuutta, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä vähentää rasvaisuutta ja näppylöitä. Hoidon ansiosta ihon uusiutuminen paranee ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Radiofrekvensi hoito kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen.
Hoidolla on täyttävä ja liftaava vaiktutus. Tuntuu miellyttävältä lämpimältä hieronnalta iholla.
Hoidettavan alueen kudoksen mikroverenkierto ja soluaineenvaihdusta paranevat. Kiinteyttää, kohottaa ja uudistaa ihoa.
Voidaan tehdä 2 viikon välein sarjahoitona 4-6 kerran jaksoissa.

Tämä hoitolaite yhdistää timanttihionnan ja hoitonesteiden imeytymisen ihoon alipaineella.
Valittavissa myös ilman timanttihiontaa jolloin hoito on vähemmän ihonpintaa hiova mutta tehokkaasti nesteellä ihohuokosia puhdistava ja kosteuttava hoito.
Kaikille jotka haluavat puhtaan ja raikkaan tuntuisen ihon ja pienemmät ihohuokoset.

Mikroneulaus tehostaa ihon omaa uudistumisprosessia ja imeyttää tehokkaasti hoitotuotteet ihoon.
Hoidolla vaidaan hoitaa akne-arpia/ arpia, vahvistaa ihoa,uudistaa ja kiinteyttää ihoa.
Mikroneulauksessa säädetään neulaushoitopään neulan pituutta ihon tarpeiden mukaan. Tuntuu pienenä nipistelynä iholla.
Nanoneulaus on hellävaraisempi käsittely iholle, jossa imeytetään tuotteen 0,15mm syvyyteen. Iho on heti hoidon jälkeen kaunis ja kuulakas.

Lihasaktivaatiohoidot tehoavat veltostuneeseen kudokseen ja lihasten kiinteytykseen.
Ultraäänihoito tehdään kasvoille ja vartalolle tehostamaan ihon toimintoja ja aineiden imeytymistä.

Lihasstimulaatio-kiinteytys vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Stimulaatiovirralla hoidetaan esim. silmäpusseja ja kiinteytetään ihoa.

Tzana-hampaidenvalkaisulla saadaan aikaan 3-10 asteen vaaleneminen.

Valkaisugeelin aktiivinen aineosa on sodium bicarbonate, joka aktivoidaan LED- valon avulla. Menetelmällä vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Tuotteet eivät aiheuta ienärsytyksiä ja käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin eikä laminaatteihin. Tulokset vaihtelevat värjääntymisen luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan. Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä käyttää valkaisua ylläpitäviä tuotteita, kuten esim. valkaisukynää tai vaahtopesua.


Neurosonic profession tuoli

Hoito perustuu värähtelyn avulla tuotettuun rentoutukseen. Värähtely on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa reagoida ja vapauttaa hermostollista stressiä. Tegnologiamme vaikuttaa kehoomme tuntoaistin kautta. Tarjoten rentouttavan, akkuja lataavan tai virkistävän hetken. Voit valita lyhyen, keskipitkä tai pitkän ohjelman.

Rentouttava 20/25/39, aktivointi 12 ja palauttava 41

Nestekierron ja verenkierron toimivuus on kaiken toiminnan ydin kehossa. Niiden heikkeneminen johtaa muun muassa erilaisiin kipuihin, palautumisen hidastumiseen, sisäelinten toiminnan heikkenemiseen sekä henkisen toimintakyvyn laskuun.

Aktivointi 12, palauttava 36/41 ja rentouttava 39

Lihasten nestekierron ja verenkierron edistäminen sekä lihasten rentouttaminen nopeuttaa palautumisaikaa ja lievittää lihassärkyjä. Hermoston palautuminen ja erityisesti palautumishermoston käynnistäminen edistää psyykkistä palautumista ja edesauttaa kehon energiavarastojen täydentymistä. Hermoston palautuminen yhdessä psyykkisen palautumisen kanssa on tärkeää sydämen ja verenkiertoelimistön sekä aivojen toiminnan kannalta.

Kaikki ohjelmat, rentouttava 39 ja palauttava 36/41

Särkyjen lievittäminen edistää unen laatua ja vähentää lihasjännitystä. Verenkierron elpyminen ja turvotuksen. vähentäminen edesauttavat säryn lievitystä. Tulehduksen aiheuttamaa särkyä ei tule hoitaa värähtelyllä