Ammattikosmetiikkaa ihosi parhaaksi

Kauneushoitola Satumaissa käytämme vain laadukasta ammattikosmetiikkaa. Valitsemme juuri sinun ihollesi sopivimmat hoidot sekä kotihoitotuotteet, joilla voit ylläpitää ihosi hyvinvointia ja jatkaa tehokasta hoitoa myös kotona. Kempeleessä sijaitsevasta hoitolastamme voit hakea korkealaatuiset ihonhoitotuotteet vaikka Oulusta asti!


Tuotesarjat

Kun hoidat ihoasi säännöllisesti laadukkailla ja ihollesi sopivilla tuotteilla, ihosi hehkuu kauniina ja nuorekkaana päivästä toiseen. Tutustu käyttämiimme ammattikosmetiikan tuotesarjoihin ja kysy tarvittaessa lisää!

pHformula on Espanjalainen farmakosmeettinen sarja, joka on erikoistunut erilaisten ihojen hoitoon.
Innovatiivinen ihon pinnoitusmenetelmä, joka yhdistää kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.
pHformula hoitaa erilaisia ihon häiriötiloja ja parantavat sekä ylläpitävät tervettä ihoa. Meillä löydät hoitola hoidot ja sarjan myyntituotteet.

DARPHIN on Ranskalainen ihonhoitosarja. Sarjan ainutlaatuinen ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvoinitia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä.Tuotteiden koostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti. Päämääränä on täydellinen mielihyvä.


BIODROGA ja BIODROGA MD ovat Saksalaisia ammattikosmetiikkasarjoja, jotka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Biodroga haluaa tarjota terveemmän ja kauniimman ihon tieteen viimeisten saavutusten avulla. Raaka-aineet ovat biologista alkuperää, niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Biodroga MD on lääketieteellinen ihonhoito sarja . Erikoistunut erilaisten iho-ongelmien ratkaisuun uusinta teknologiaa ja aktiiviaineita käyttäen.Tuotteet eivät sisällä hajusteita,mineraaliöljyjä, silikooneja eikä PEG-emulaattoreita. Lue lisää!

Celestetic on Belgialainen cosmeceutticals ihonhoito sarja.
Medikaalisen tason ihonhoitosarja joka antaa ratkaisut ikääntyvän,aknesta,pigmenttimuutoksista ja reagoivan ihon hoitoon.
Sarjan tehokkaat hoitolahoidot yhdistetään Mikroneulaukseen/Nanoneulauskeen, jolloin saadaan nopeasti ihoa uudistava vaikutus. Kotihoito tuotteet löydät myös meidän hoitolasta.

Kryolan-ammattimeikkisarja

Kryolan on kansainvälisesti tunnettu meikkisarja, jonka korkealaatuiset tuotteet täyttävät vaativankin käyttäjän tarpeet. Myös kauneuden ammattilaiset luottavat KRYOLAN-meikkeihin, sillä ne mukautuvat luonnollisen kauniisti iholle ja kestäen silti vauhdikastakin menoa.

Camillen 60 on täydellinen hoitosarja jaloille ja käsille. Sarja sisältää helppokäyttöiset, edulliset ja hemmottelevat voiteet, öljyt ja muut tuotteet jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon hyödyntäen kamomillan voimaa.

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta; siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen Artdeco-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Lue lisää

Puolalainen Neurokosmetiikan edelläkävijä Arkana sarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja.
Korkeimmat mahdolliset vaikuttavien aineiden pitoisuudet mahdollistavat hyvät tulokset ihonhoidossa.
100% vegaaninen sarja. Tehokkaat kasvohoidot yhdistettynä Arkana kotihoito tuotteiden kanssa olemme saaneet näkyviä muutoksia varsinkin juonteisiin ja ihonkimmoisuuden ja sävyn parantamisessa.